Nad ochutnávkami visí otáznik - Kapitán, Peter
Vážne problémy sales proma v dôsledku vypuknutia pandémie. Propagácia sa mení a to prostredníctvom prepojenia online a offline prostredia. Spôsob práce so zákazníkom mimo kamennej predajne. Súčasné trendy.