Evropské banky v testu obstály, výsledky budou mít vliv na jejich další dohled
EBA (Európska banková asociácia) a výsledky záťažových testov. Odolnosť európskeho bankového sektora voči nepriaznivému hospodárskemu vývoju. Volatilita na trhu finančných aktív a rozsiahly default nefinančných podnikov.