„Prvá pomoc" od 1. júla 2021 - Gášpárová, Eva
Prvá pomoc je projekt na podporu udržania zamestnanosti v čase mimoriadnej situácie, núdzového stavu alebo výnimočného stavu a odstránenia ich následkov. Projekt sa začal realizovať od apríla 2020 s cieľom zníženia dosahov vážnej epidemiologickej situácie na Slovensku v súvislosti s pandémiou Covid-19 prostredníctvom opatrení pre zamestnancov, zamestávateľov a samostatne zárobkovo činné osoby (SZČO). Príspevky pre zamestnávateľov a SZČO. Covid automat a prijímanie protiepidemických opatrení v závislosti od intenzity šírenia Covid-19.