Piata novela zákona lex corona s účinnosťou od 15. júla 2021 - Jurčíková, Božena
Finančné opatrenia v novele č.279/2021 Z.z. sú súčasťou komplexu opatrení zameraných na prekonanie pandémie formou zavedenia finančnej motivácie prostredníctvom súťaže o očkovaciu prémiu a vyplácania sprostredkovateľského bonusu.