Proměny českého a polského pivovarnictví - důsledek globalizace? - Materna, Kryštof
Geografia pivovarníctva v Európe po roku 1990. Minipivovary ako prejav odporu voči globalizácii. Vývoj počtu pivovarov v európskych regiónoch. Prejavy neolokalizmu a glokalizácie na príklade českých a poľských minipivovarov.