Požičiame vám dobrých ľudí - Kramárová, Zlatica
O originálnej personálnej politike, ale aj iných netradičných koronových nápadoch sme hovorili s Petrou Ďurčekovou, riaditeľkou hotela, ktorá hovorí: "Pri prvej pandemickej vlne sme začali hľadať firmy, ktoré by dočasne mohli dať prácu našim ľuďom. Máme skvelý tím ľudí o ktorý sme nechceli prísť a tak sme rozbehli skvelú spoluprácu, z ktorej každý získal, nielen my, ale aj zmluvní partneri a v neposlednom rade naši zamestnanci."