V Jasnej odštartovali výstavbu novej lanovky
V Jasnej začali stavať dlho pripravovanú lanovku, ktorá odstráni najkritickejší bod v doprave v severnej časti najväčšieho lyžiarskeho strediska na Slovensku. Ukončenie je plánované do budúcej zimy. Zahájenie investície vo výške 15 miliónov eur je spojené s pomenovaním zjazdovky č.1, po našej najúspešnejšej lyžiarke Petry Vlhovej.