KOTÁNYI 1881 oslavuje 140 rokov
Korenie a bylinky od spoločnosti Kotányi nájdeme takmer v každej kuchyni. Pri príležitosti 140. výročia, článok nazerá do histórie spoločnosti, ktorá priniesla kus sveta do kuchýň našich prababičiek.