Manažment vzdelávania a rozvoj ľudských zdrojov v zamestnávateľskom subjekte - Matulčíková, Marta, 1964-
Filozofia a politika vzdelávania v podniku. Plánovanie a realizácia vzdelávacieho procesu. Andragogická diagnostika a hodnotenie v edukácii dospelých.