Kariéra a determinanty ovplyvňujúce kariéru - Matulčíková, Marta, 1964-
Osobná kariéra – individuálne prístupy v kariérnom rozhodovaní. Manažment kariéry – participácia subjektov na rozvoji kariéry v podniku.