Effective Management Tools for Solving the Problem of Poverty in Relation to Food Waste in Context of Integrated Management of Energy - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Problém chudoby v súvislosti s plytvaním potravinami. Vzťah medzi existenciou chudoby a zaobchádzaním s potravinami pre udržateľný rast. Výdavky a štruktúra výdavkov domácností v krajinách EÚ. Vzťah medzi množstvom potravinového odpadu na obyvateľa bez ohrozenia chudobou a percentom populácie ohrozenej chudobou.