A Welfare State as a Concept and a Reality - Kuznetsov, Igor
Trendy a faktory vývoja boli študované v oblasti právneho štátu, blahobytu štátneho systému na Ukrajine ako koncept, ústavný princíp, základná hodnota a ako aktuálna prax štátnych orgánov pri riešení sociálnych problémov spoločnosti a sociálnych skupín.