Novela dane z príjmov (rok 2020 - 2022) zákon č.416/2020 Z.z. - Pastierik, Vladimír
Národná rada SR schválila zákon č.416/2020 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov s účinnosťou najmä od 1.1.2021, resp. 1.1.2022. V článku sú uvedené vybrané témy novely zoradené podľa účinnosti so zameraním najmä na právnické osoby.