Možnosti hospodárenia so zrážkovými vodami v hlavnom areáli SPU - Manina, Martin
Navrhnutie vhodného opatrenia na hospodárenie so zrážkovými vodami zo stien budov na základe charakteristík vyplývajúcich z pomerov v záujmovom území a súčasných poznatkov o možnostiach hospodárenia so zrážkovými vodami, na príklade v hlavom areáli Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. Používanie prvkov zelenej infraštruktúry v urbanizovanom prostredí. Konštrukčné riešenia hospodárenia s dažďovou vodou (dažďová záhrada).