Štylizácia mokraďového spoločenstva v Trenčianskych Biskupiciach - Čibik, Miroslav
Súčasné trendy v navrhovaní mokradí a prepojenie s mestskými urbanistickými štruktúrami, aj prostredníctvom dizajnu. Hľadanie kompromisu medzi súčasnými ľudskými potrebami vo forme kvalitného verejného priestoru a hodnotami pôvodných mokradí a miestneho krajinného rázu. Návrh krajinno-architektonického riešenia na predmetnú tému v Trenčianskych Biskupiciach na rieke Váh. Priblíženie metódy, materiálov a navrhovaných manažmentových opatrení chránených území.