The Legislative Framework for the Protection of Children and a Comparison of the Czech, Slovak and Austrian Concepts - Olecká, Ivana
Porovnanie legislatívnej podoby ochrany detí v Českej republike, na Slovensku a v Rakúsku. Vymedzenie základnej zhody a rozdiely v právnych konceptoch týchto krajín.