Czech Backlash against the GDPR: A Small State’s Mismatch between Domestic and International Priorities - Kadlecová, Lucie
Česká reakcia na implementáciu GDPR. Poukázanie na nesúlad medzi prioritami domácej politiky a tvorbou politík v EÚ. Identifikácia kľúčových faktorov ako základ odporu voči GDPR v ČR.