Pragmatische Perspektiven auf die Identitätskonstruktion im Web - Vezjak, Suzana, 1982-
Internet a jeho interaktívny charakter v kontexte oblasti individuálneho zobrazovania a prezentácie, ako aj komunikačných možností, ponúkajúci množstvo možností vytvárania identity. Budovanie identity v digitálnych svetoch a na vyučovacích hodinách s ohľadom na jeho potenciál a význam pre jazykové vzdelávanie z pragmatického hľadiska. Stratégie použité v alimentárnom diskurze online aktérov na konštruovanie identity a označenie skupinových príslušností, s uvedeným do súvislostí so zmenenými požiadavkami na didaktiku a lingvistiku cudzích jazykov v časoch globalizácie v 21. storočí.