Transferové oceňovanie - jednoducho a prakticky (najdôležitejšie princípy v príkladoch) - Cígerová, Nadežda
Identifikácia závislých osôb v terminológii zákona o dani z príjmov. Analýza porovnateľnosti - benchmark analýza. Metódy transferového oceňovania. Transferové oceňovanie a covidová pandémia. Pôžičky z pohľadu transferového oceňovania.