Farmers Entrepreneurial Competencies and Technical Efficiency of Rice Farms - Balogun, Olubunmi Lawrence
Štúdia sa zameriava na stanovenie účinkov podnikateľských kompetencií poľnohospodárov na technickú efektívnosť ryžových fariem na juhozápade Nigérie. Štúdia sa tiež pokúša profilovať socioekonomické charakteristiky pestovateľov ryže a identifikovať ich podnikateľské kompetencie. Cieľom je popísať determinanty technickej účinnosti ryžových fariem.