Nejdůležitější je poznat sám sebe - Kazdová, Alena
Jana Riebová patrí k osobnostiam, ktoré v 90-tych rokoch vytvárali a v praxi rozvýjali HR obor. HR manažér musí mať na vedomí, že základom HR práce je poskytovať kvalitné služby v personálnych procesoch. Profesionál personalista je ten, ktorý je ochotný vložiť kus seba do svojej práce, prevziať plnú zodpovednosť za zverenú agendu a hľadať, kde môže byť ešte užitočný, povedala Jana Riebová.