Náhrada príjmu pri dočasnej PN zamestnanca - Mrukviová Tomiová, Sandra
Povinnosti zamestnávateľa voči zamestnancovi v zmysle Zákonníka práce. Náhrady príjmu poskytované zamestnávateľom a náhrady príjmu vo forme nemocenskej dávky poskytovanej Sociálnou poisťovňou. Výška náhrady príjmu a nárok na nemocenské.