Cestovné náhrady zamestnanca - Cingelová, Zuzana
Podmienky poskytovania náhrad pri pracovnej ceste zamestnanca. Náhrady pri tuzemskej pracovnej ceste. Stravné pri tuzemskej pracovnej ceste. Náhrada preukázaných výdavkov.