Náhrady pri pracovnej ceste v zahraničí - Cingelová, Zuzana
Stravné pri zahraničnej pracovnej ceste. Vreckové pri zahraničnej pracovnej ceste. Náhrada výdavkov na pohonné hmoty. Paušalizácia cestovných náhrad.