Zelená energie zaujímá v energetickém mixu čím dál významnější postavení - Sirová, Barbora
Energia z obnoviteľných zdrojov. Gastroodpad ako alternatíva pre energetické využitie. Pilotný projekt Třídim gastro v Českej republike.