Dôveryhodnosť k online nákupu v rámci zabezpečovania dopravných služieb účastníkov cestovného ruchu - Matušíková, Daniela
Zlepšovanie technicko-technologického prostredia v modernom svete, zabezpečujúce aj v rámci dopravných služieb a ich obstarávania nové moderné prístupy, a tak inovujúce dopravné prostredie a súvisiace administratívne prostredie a distribúciu. Vnímanie dôveryhodnosti predaja cez internet v rámci dopravných služieb a preferencie na obstaranie dopravnej ceniny na aktuálnom trhu účastníkmi cestovného ruchu prostredníctvom dotazníkového šetrenia z roku 2019 na vzorke 310 respondentov na domácom trhu v rámci Slovenskej republiky. Dominovanie virtuálneho prostredia pri zabezpečovaní cestovných možností a očakávanie posilnenia tejto pozície v budúcnosti.