System of Consumer Price Statistics: The First Thirty Years of Russian Experience - Kozlova, Maria
Analýza ruskej štatistiky spotrebiteľských cien ako systému absolútnych a relatívnych ukazovateľov. Systém indikátorov štatistiky ceny spotrebiteľa. Medzinárodný štandard CPI. Cenové indexy - index životných nákladov, základný index spotrebiteľských cien a index spotrebiteľských cien.