Príspevok na opatrovanie a príspevok na osobnú asistenciu - odvody a dane opatrovateľa a osobného asistenta - Gášpárová, Eva
Opatrovateľ a zdravotné a sociálne poistenie. Príspevok na opatrovanie z pohľadu dane z príjmov. Osobný asistent a zdravotné a sociálne poistenie. Príspevok na osobnú asistenciu a odmena za výkon osobnej asistencie z pohľadu dane z príjmov.