Cestovné kancelárie a cestovné agentúry v čase koronakrízy - Gášpárová, Eva
Podnikanie cestovných kancelárií a cestovných agentúr. Zmeny v zákone o zájazdoch súvisiace s opatreniami na podporu podnikania cestovných kancelárií a cestovných agentúr a zmeny súvisiace s mimoriadnou situáciou týkajúcou sa ochorenia COVID-19. Finančná pomoc na zabezpečenie likvidity cestovných kancelárií a finančné príspevky na odstránenie negatívnych následkov pandémie COVID-19.