Zákazková výroba verzus nedokončená výroba - Böszörményi, Jana
Opatrenie MF SR č. 25167/2003-92 ako základný účtovný predpis, ktorý upravuje postup pri zaúčtovaní zákazkovej výroby alebo nedokončenej výroby. Vysvetlenie pojmov zákazková výroba a nedokončená výroba. Časové rozlíšenie nákladov a výnosov pri zákazkovej výrobe. Zmluvná fakturácia po dokončení zákazky. Zákazková výroba s nulovým ziskom - tzv. metóda nulového zisku.