Spokojnosť v práci ako ochranný faktor voči syndrómu vyhorenia - Kohútová, Katarína
Pracovná spokojnosť a syndróm vyhorenia u akademických pracovníkov. Faktory pracovnej spokojnosti - vzťah vedúceho s podriadenými, kvalita pracovného kolektívu, plat a systém odmeňovania.