Evaluation of Innovation Performance of the Slovak Republic from the Transnational Perspective - Belanová, Katarína, 1978-
Hondnotenie inovačnej výkonnosti SR s ostatnými krajinami EÚ. Zachytenie slabých a silných stránok. Použitie multikriteriálneho hodnotenia od Európskej komisie.