<An> Explanatory Model of the Ecotourists Behaviour: Management Strategies for Tourism Sector - Lorenzo-Romero, Carlota
Rozvoj zeleného marketingu v oblasti turizmu. Skúmanie vnútorných a vonkajších faktorov majúcich vplyv na správanie ekoturistov. Zostavenie modelu "hodnota-viera-norma" uľahčujúceho pochopenie ekologického správania spotrebiteľov.