Reviewing Turkey’s Legal Reforms and the Factor of the United States on Turkey’s Accession to the EU - Wang, Chi
Turecké právne reformy a vzťahy Turecka s USA ako dôležitý faktor pre vstup Turecka do Európskej únie. História tureckej právnej reformy v súvislosti so vstupom Turecka do Európskej únie. Prekážky vstupu Turecka do Európskej únie.