Procesné lehoty ako prostriedok odstránenia prieťahov v konaní, v kontexte práva na spravodlivé súdne konanie - Ondrová, Júlia
Základné princípy právneho štátu. Právo na spravodlivý proces a otázka primeranosti dĺžky konania. Princípy spravodlivosti a rýchlosti súdneho konania. Prieťahy v súdnom konaní.