Späťvzatie demisie člena vlády - Giba, Marián
Cieľom článku je na základe analýzy relevantných ústavných noriem, súvislostí a argumentov priniesť odpoveď na otázku, či Ústava SR umožnuje členovi vlády vziať späť demisiu, ktorú už raz podal prezidentovi Slovenskej republiky.