Is Health Consciousness Important at the Time of Coronavirus? The Case of Slovakia and Hungary - Čvirik, Marián, 1992-
Skúmanie rozdielu medzi úrovňou zdravotnej uvedomelosti v čase ústupu prvej vlny koronavírusu a uvoľnením opatrení proti koronavírusu a druhej nadchádzajúcej vlny zmutovanej verzie vírusu. Cieľom štátu je preskúmať úroveň zdravotnej uvedomelosti a riadiť sa odporúčaniami Svetovej zdravotníckej organizácie (W.H.O.) proti šíreniu koronavírusu na Slovensku a v Maďarsku.