Spolupráca obcí a samosprávnych krajov - Tomaš, Lukáš
Spolupráca obcí a samosprávnych krajov ako typický príklad tzv. kooperačných administratívnoprávnych vzťahov. Identifikácia oblasti spolupráce obcí a samosprávnych krajov podľa platnej a účinnej legislatívy.