Očkovacia prémia a sprostredkovateľský bonus - Hrtánek, Ladislav
Sprostredkovateľský bonus a očkovacia prémia ako jednotlivé druhy protipandemických opatrení. Zníženie negatívnych následkov pandémie a zabránenie jej ďalšieho šírenia. Zákon ustanovuje, kto sa môže prihlásiť do súťaže o očkovaciu prémiu, prípadne získať sprostredkovateľský bonus, ktorý je finančnou odmenou.