<The> Influence of InsurTechs on Traditional Insurance Operations - Gerwald, Frank, 1968-
Nové technológie využívané v oblasti poisťovníctva. Rastúci počet insurtech spoločností v tradičných poisťovacích operáciách. Start-up a investície do poistenia. Digitalizácia v poisťovníctve, online poistenia.