Škoda spôsobená zamestnancom - Jaško, Jozef
Právna úprava zodpovednosti za škodu zamestnanca obsiahnutá v § 178 až § 191 Zákonníka práce. Prevenčná a informačná povinnosť zamestnanca. Zodpovednosť zamestnanca v prípade porušenia oznamovacej povinnosti. Všeobecná zodpovednosť zamestnanca za škodu a zodpovednosť za stratu zverených predmetov. Rozsah a spôsob náhrady škody.