Granting State Aid in the Agriculture Sector - Bajzík, Peter
Prehľad podmienok a kritérií pre získanie štátnej pomoci v sektore poľnohospodárstva. Podmienky pre poskytovanie štátnej pomoci počas pandémie COVID-19. Analýza opatrení Slovenskej republiky na podporu konkurencieschopnosti ekonomických subjektov pôsobiacich v poľnohospodárstve.