Government Crisis in Slovakia in 2021 - Csányi, Peter, 1978-
Koaličná kríza na Slovensku eskalujúca počas prvých mesiacov roku 2021. Politická kríza na Slovensku sa prehĺbila začiatkom marca 2021 po tom, čo člen vládnej koalície požadoval rekonštrukciu vlády. Krízu vyvolala tajná dohoda o kúpe ruskej vakcíny proti koronavírusu Sputnik V, ktorú zorganizoval predseda vlády krajiny napriek nesúhlasu jeho koaličných partnerov.