Důsledky neoliberalizace pro sociální práci - Lazar, Petr
Aké sú dôsledky neoliberalizácie pre sociálnu prácu? Diskusia o tom, akými prostriedkami by sa mohla sociálna práca voči týmto tendenciám brániť a možnosti obrany sociálnej práce pred postupnou neoliberalizáciou. Každá z možností má svoje nedostatky.