Theoretical Models of Financing Tertiary Education and Its Application on Example of Slovakia - Belkovicsová, Daša, 1982-
Financovanie vysokoškolského vzdelávania na Slovensku. Vzdelávacia politika v SR. Modely financovania vyššieho vzdelávania z hľadiska teórie a praxe.