Vojenské výdavky vo svete v roku 2020 - Škvrnda, František
Štáty s najvyššími vojenskými výdavkami a ich rast napriek hospodárskemu poklesu spôsobenému pandémiou COVID-19. Vojenské výdavky v regiónoch. Zastavenie rastu vojenských výdavkov.