Posledné krajinské meranie síl pred voľbami do Bundestagu - Škvrnda, František
Výsledky volieb v Sasku-Anhaltsku v rokoch 1990 – 2016 a výsledky volieb 6. júna 2021. Krajinské voľby v Sasku-Anhaltsku vo svetle trendov vývoja voličskej príťažlivosti.