Cifrovye technologii - drajver vosstanovlenija mirovoj ekonomiki posle pandemii COVID-19 - Brocková, Katarína, 1976-
Analýza vplyvu pandémie COVID-19 na vývoj digitálnych technológií. Úloha moderných technológií v posilňovaní hospodárskej udržateľnosti. Výzvy, ktorým čelia vládne organizácie, priemysel a podniky v rámci krízy. Možné hrozby.