<The> Demand for Online Food Shopping Services and Covid-19 Pandemic - Pružinský, Michal, 1952-
Zmena správania spotrebiteľov v období pandémie COVID-19. Skúmanie koncentrácie predaja na špecializované výrobky a nárast spotrebiteľov, ktorí nakupujú online. Zmeny pri prechode logistiky a obchodov k online predaju.