Podchod upravlenii meždunarodnymi projektami ES - Damašková, Tatiana, 1969-
Metodika riadenia projektového cyklu prijatou Európskou komisiou (EÚ) s cieľom efektívnejšieho systematického riadenia projektov financovaných z fondov Európskej únie. Metodika vychádzajúca z praktických skúseností. Spolupráca medzi profesionálnymi manažérmi a odborníkmi v oblasti medzinárodného projektového manažmentu.